"Гаряча" стадія "холодної війни": Зустрічі Тіллерсона з Путінім скасована

​Зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним зникла з розкладу державного секретаря США Рекса Тіллерсона.

Про це повідомив глава бюро "Голосу Америки" у Білому домі Стів Герман у своєму Twitter, зазначають Патріоти України. "Зустріч з президентом Росії Путіним зникла з московського графіку держсекретаря Тіллерсона", - написав журналіст.

Схоже після нищівного удару американського флоту по авіабазі Шайрат двосторонні відносини США та РФ зазнали дуже глибинних змін. 12 квітня Тіллерсон мав намір відвідати Москву для зустрічі зі своїм російським колегою та іншими офіційними особами.

"12 квітня міністр відправиться в Москву, де зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим і іншими російськими офіційними особами для обговорення України, боротьби з тероризмом, двосторонніх відносин та інших питань, в тому числі по КНДР і Сирії", - йдеться в повідомленні на сайті Держдепу США.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...