Гаряча війна чи заморожений конфлікт? Військовий експерт озвучив прогноз по Донбасу на 2018 рік

Фото: Без Табу

Сторони конфлікту на Донбасі не готові йти на ескалацію, тому найближчим часом в зоні АТО буде зберігатися відносно спокійна обстановка. Про це у своїй колонці на "Апострофі" написав директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, у протиборчих сторін зараз немає ні бажання, ні можливості проводити активні бойові дії, але це може змінитися в майбутньому.

"Схоже, що до кінця року ми будемо спостерігати бойові дії низької інтенсивності, тому що ні сил, ні бажання для ескалації у сторін немає, як немає політичних і економічних ресурсів. Далі важко спрогнозувати - все залежить від тактичних змін, які потім можуть привести до стратегічним наслідків", - зазначив експерт.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...