Гарні новини з Донбасу

Після кількох діб інтенсивних боїв напруга трохи спала. В українців втрат немає, у ворога - навпаки.

Протягом 22 грудня російські окупанти 5 разів відкривали вогонь по позиціях ОС, 1 раз застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Втрат серед українських військових немає. Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 23 грудня, зазначають Патріоти України.

"Зокрема, ворог здійснив прицільний обстріл з міномету калібру 120 мм в районі населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку", - підкреслили у штабі.

Крім того, опорні пункти ООС обстрілювались із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу селища Новотошківське, в районі населеного пункту Красногорівка, а також поблизу населених пунктів Чермалик і Гнутове.

За даними розвідки, 22 грудня двох бойовиків було знищено та одного поранено. "Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - йдеться у звіті.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...