Генерал Захараст - звучить гордо: Ватажок "ДНР" нагородив себе орденом і присвоїв нове військове звання (відео)

Захарченка також нагороджено званням "почесний громадянин Донецька".

Захарченко став "генералом" та "почесним громадянином" Донецька. Фото: ЗМІ "ДНР".

В окупованому Донецьку на честь Дня міста ватажка «ДНР» Олександра Захарченко нагородили орденом і званням «генерал-майор». Як повідомляють підконтрольні «ДНР» ЗМІ, Захарченко також присвоїли звання «почесного громадянина Донецька», передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

У свою чергу ватажок «ДНР» привітав жителів Донецька зі святом і сказав, що Донецьк для нього є форпостом "русского мира".

«Для мене, як, напевно, і для більшості донеччан, Донецьк - це більше, ніж просто місто. Це батьківщина, це земля моїх предків, це форпост "русского мира". Це місто, в якому будуть жити наші діти і внуки. Сьогодні Донецьк став символом боротьби за свободу», - зазначив Захарченко.

Разом з тим бойовик сказав, що так звана столиця «ДНР» стрімко розвивається, оскільки в місті «відкриваються нові підприємства і заводи».

Користувачі мережі Facebook висміяли факт нагородження Захарченка. Так, блогер Денис Казанський на своїй сторінці написав, що це не перша нагорода Захарченко. За його словами, нещодавно він приліпив собі зірку героя «ДНР», вигадану спеціально для того, щоб тішити почуття власної важливості бандитів, які отримали право трясти донецьких підприємців і віджимати магазини.

«Але тепер Захарченко соромитися вже остаточно перестав, і на День міста нагородив себе відразу орденом, статусом почесного громадянина Донецька, а також генеральським званням. Нагороди підносили вірні холопи, сам генерал ніяково посміхався, говорив чергові дурниці і покірно приймав підношення. Щоб нікому не було образливо, всі нагороджують по черзі нагородили один одного орденами і статусами», - підкреслив блогер.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...