"Генпрокурор трошки втомився": Добкін прокоментував подання ГПУ про зняття з нього недоторканності

Нардеп з "Опоблоку" заявив, що Луценко озвучив не його прізвище.

Михайло Добкін. Фото:Факти - ICTV

Генпрокурор Юрій Луценко зробив помилку у прізвищі, коли оголошував про звернення до парламенту із поданням на зняття депутатської недоторканності. Таку думку висловив нардеп від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін в коментарі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Справа в тому, що якраз прізвище, яке озвучив генпрокурор – воно не моє, там або допущена помилка в написанні, або це інший чоловік. Я думаю, що швидше за все вже такий час на годиннику, генпрокурор трошки втомився, тому складно без помилок писати прізвища тих депутатів, з яких він збирається просити ВР зняти недоторканність", - сказав Добкін.

Однак нардеп зазначив, що якщо все ж мова йде про нього, то йому вже близько тижня було відомо, що таке станеться.

Як повідомлялося раніше, генпрокурор України Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Михайла Добкіна.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...