Геть "бариг" із кабінетів: Саакашвілі закликав українців наслідувати приклад Румунії

Політик переконаний, що тиск "з низів" повинен подіяти на владу – їй революцій не треба.

Михайло Саакашвілі. Фото: primrep.ru

Колишній глава Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі закликав українців наслідувати приклад Румунії, повідомляють Патріоти України.

"Сподіваюся, приклад Румунії в лютому стане прикладом для України протягом найближчих декількох місяців для того, щоб ми разом змусили владу бариг забратися і повністю змінити правила гри", - зазначив він.

Як відомо, уряд Румунії 5 лютого скасував постанови про внесення поправок до Кримінального кодексу про амністію, що викликали масові протести.

"У Румунії уряд, виходячи з інтересів корупціонерів, спробував відмазати їх від кримінальної відповідальності, прийнявши декрет про те, що тисячі корупціонерів будуть звільнені від відповідальності, якщо вкрали менше 44 тисяч євро", - коментує Саакашвілі.

На його думку, "цей договірняк в Румунії спрацював на рівні політичного спектра". Але сотні тисяч людей вийшли на вулиці і змусили уряд відмовитися від "договорняка" і залишити в силі норми, які переслідують корупціонерів.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...