"Гібридні брати" і йому "гібридні": Лондонський суд заарештував майно Фірташа за позовом росіян

Йдеться про активи вартістю понад $ 66 000 000.

Лондонський суд за позовом російського Банку ВТБ заарештував два особняка та інше майно українського олігарха Дмитра Фірташа на загальну суму в 50 млн фунтів (понад $ 66,5 млн), зазначають Патріоти України.

Як зазначається, компанії Фірташа заборгували Банку ВТБ 2,5 млрд руб (більше $ 38 млн). Про це повідомляє російське видання Коммерсант.

Також суд зобов'язав олігарха розкрити всі свої активи, на які може бути звернено стягнення. У разі відмови, Фірташа можуть звинуватити в неповазі і образі правосуддя, що передбачає покарання у вигляді кількох років позбавлення волі.

Відомо, що суд заарештував два елітних особняка в центрі британської столиці - п'ятиповерховий будинок у престижному районі Найтсбрідж, поруч з Гайд-парком, і історичну будівлю, яка раніше була частиною колишньої станції лондонського метро Бромптон-роуд.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...