"Гібридні" методи порятунку: В Австралії вигадали, як захиститися від терактів з використанням авто

Планується встановлення спеціальних антипарковочних постів у людних місцях.

Ілюстрація: nv.ua

Прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл запропонував план захисту від терактів з наїздом автомобілів на пішоходів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Прем'єр заявив, що загроза терористичних атак постійно зростає, що вимагає постійного вдосконалення способів боротьби з цим явищем. У зв'язку з цим він закликав будівельні компанії заздалегідь передбачити в плані побудови механізми для запобігання атак з використанням автомобілів.

Тернбулл зазначив, що стратегія Австралії по захисту людних місць була розроблена після теракту в Франції, коли вантажівка на повній швидкості в'їхала в пішоходів. Тоді загинули 84 людини.

Серед засобів запобігання терактам, які озвучив прем'єр, вказується встановлення антипарковочних постів на головних вулицях міст, біля торгових центрів і поруч зі спортивними об'єктами.

Нагадаємо, раніше стало відомо про другий теракт у Барселоні, автомобіль збив поліцейських.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...