"Гібриди" прагнуть перейти у відчайдушний наступ: "Нам не вижити, якщо не почнемо рухатися. Ми задихаємося, і єдиний порятунок - експансія на захід", - Ходаковський

Москва не допоможе. Треба рухатися з війною вглиб України, впевнений колаборант
Екс-ватажок російсько-окупаційних військ "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що Москва не має наміру допомагати окупованим територіям, тому для виживання необхідно самостійно рухатися з війною вглиб України. Таку "думку" одіозний бойовик висловив у російській соцмережі, зазначають Патріоти України.

"Жителям ДНР непросто буде пережити вибори - при всій нашій патологічній схильності до брехні її рівень у цей період буде за межею - бережіть очі і вуха. Але я, власне, не про це - це був вступ. Я про те, що положення наше у всіх сенсах, дійсно, ахове, так само як і тупикове. І викликане це положення здебільшого навіть не "зусиллями" наших младотурків, а в цілому ситуацією", - наголошує Ходаковський.

За його словами, погана ситуація на захоплених територіях Донбасу пов'язана з низкою аспектів: ненаміром Росії приймати ДНР до свого складу. Крім того, з "ідеологічних міркувань" терористи не можуть повернутися до складу України.

Не менш серйозними проблемами Ходаковський назвав стабільне зростання дефіциту бюджету, який нічим компенсувати, а також безперервну війну.

"Нам не вижити, якщо ми не почнемо рухатися на захід. Нам потрібно прорвати кільце, що стиснуло нас, і виплеснутися на оперативний простір. Ми повинні змінити свій статус жертви, що потрапила в обійми удава, жертви хоч і сильної, але знерухомленої. Це повинно стати нашим генеральним завданням. Ми повинні бути готові зіткнутися з тією реальністю, яка склалася, і в тому числі в питаннях нашого сприйняття там, коли внаслідок наших власних помилок і тієї пропаганди, яка діє проти нас, нас сприймають не як породження світла. Ми задихаємося, і наш єдиний порятунок - експансія на захід", - пише Ходаковський.

Журналіст назва слова Ходаковського типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".
Висловлювання екс-ватажка "Востока" привернули увагу журналіста Дениса Казанського, який назвав їх типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".
"Ходаковський знову марить війною. Сенс поста - в ДНР лайно, Донбас розорили, Росія не допомагає, тому потрібно "рухатися на захід". Розорити побільше територій, вбити побільше людей. Втім, хіба "русский мир" може запропонувати щось інше?" - підсумував він.

Журналіст назва слова Ходаковського типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".

Журналіст назва слова Ходаковського типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:32

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко. Як п...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...