"Гільйотина вже чекає", - Саакашвілі заявив про створення нової армії та тренувального табору під ВР

Екс-голова Одещини також закликав максимально поширювати інформацію про "Марш обурених" по соціальних мережах:

Міхеїл Саакашвілі. Фото:Радіо Свобода

Колишній президент Грузії, екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив про створення тренувального табору під Верховною Радою. Зокрема, на віче він повідомив, що вже наступного тижня планує розширити наметове містечко біля будівлі ВР до “тренувального табору”, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

“Я думаю, що формат цього табору повинен змінитися, це повинен бути тренувальний табір. Сюди вже завтра і післязавтра заїдуть додатково люди, які будуть навчатися методам мирної демократичної боротьби. Нові люди будуть готові управляти державою замість них”, – сказав Саакашвілі.

Він також додав, що наметове містечко в такому форматі буде працювати близько місяця, щоб підготувати “нових спартанців, які повинні мобілізувати народ”.

Крім того, у себе в Facebook Саакашвілі закликав максимально поширювати інформацію про "Марш обурених" по соціальних мережах:

"Майже у кожного є телефон, яким він може робити прямі трансляції і показувати справжню ситуацію. Ми будемо збиратися щонеділі і влаштовувати шок для Банкової, тому що нас все більше і більше! Разом ми прорвемо інформаційну блокаду. Гільйотина вже чекає на корупцію Порошенка.

Сьогодні ми всі переконалися, що цей процес вже не зупинити! Якщо вони не почують нас до 3 грудня – Новий рік святкуватимемо без них. Смартфон – наша зброя!" - наголосив Саакашвілі.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...