Головне завдання - вистояти: Наступного року Путін кине всі ресурси проти України

Втрата України для ВВП - це не просто десятки мільярдів доларів. Це втрата всього його геополітичного проекту життя.

Володимир Омелян. Фото: РБК.

У 2019 році президент РФ Володимир Путін кине всі ресурси проти України. Головне завдання - вистояти. Про це сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі телеканалу "Прямий", передають Патріоти України.

"Для Путіна наступний рік є вирішальним роком у битві за Україну. Немає сумніву, що він вкине всі ресурси. Це десятки-сотні мільйонів доларів. Тому що втрата України - це не просто десятки мільярдів доларів. Це втрата всього його геополітичного проекту життя.

Наше завдання - вистояти. Згадайте, як нас лякали у 2012-13 роках, що інтеграція в Європейський Союз - це смерть для України. Вони (Росія. - ред.) виявилися неправі. Праві - ми. Ми зараз інтегруємося набагато швидше.

Маємо ріст за шалено важких умов - війні, несприятливій ситуації, але Україна йде вперед. Нам (владі. - ред.) надзвичайно важливо бути відкритими і відвертими. Помиляються всі. Але ті, хто говорять про свої помилки, їх виправляють і рухають країну вперед. Тому ми переможемо. Бо будь-який успіх починається з держави. Якщо є держава, тоді все можливо. Якщо її немає - тоді ми знову опинимося під окупацією", - пояснив Омелян.

"Якщо ти опираєшся і не піддаєшся спокусі диявола, ти вже переміг. І те, що робить Україна - щоденна, щогодинна протидія, опір, це вже наша велика перемога", - сказав міністр інфраструктури.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...