Головний диверсант "київської хунти" призначений: ФСБ назвала ім'я керівника спецоперації української розвідки у Криму

Російська спецслужба заявила, що організатором диверсійної операції в Криму був Володимир Сердюк, який напередодні начебто приїжджав на Херсонщину для координації дій диверсійних груп.

Ілюстрація:topwar.ruФСБ заявила, що організатором "диверсійної операції" в окупованому Криму був "співробітник" Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Володимир Сердюк. Про це повідомляє прокремлівське агентство ТАСС з посиланням на якесь джерело в російських спецслужбах, зазначають Патріоти України.

"Організатором диверсійних актів, що планувалися на території Криму, був начальник розвідки 37-го батальйону 56-ї бригади Головного управління розвідки Міноборони України капітан Володимир Сердюк", - йдеться в повідомленні.

За даними спецслужб, безпосередньо перед плануванням "закидання в Крим трьох диверсійних груп (одна - чотири людини і дві по п'ять осіб) Сердюк приїжджав в Херсонську область для координації їх дій і забезпечення відходу після здійснення диверсійних актів".

Як повідомлялося раніше, 10 серпня в ФСБ Росії заявили, що запобігли скоєнню терактів "в окупованому Криму на "критично важливих об'єктах інфраструктури і життєзабезпечення півострова", які нібито готувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Також в ФСБ заявили про ліквідацію "української агентурної мережі" і затримання групи "диверсантів". Як стверджують в російській спецслужбі, "одним з організаторів невдалих терактів є Панов Євген Олександрович, 1977 року народження, житель Запорізької області, співробітник ГУР МО України, якого також затримали і він дає свідчення". Крім Панова також стали відомі імена Андрія Захтея і Редвана Сулейманова.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...