Гороскоп для ТОП-5 політиків України на 2018 рік

2018 - рік повільного, але помітного підйому економіки, переконана астролог.

Фото: imagecdn3.luxnet.ua

Астролог Наталія Барська підготувала невеликий астрологічний прогноз для п’яти українських політиків: Петра Порошенка, Володимира Гройсмана, Юлії Тимошенко, Арсенія Яценюка і Арсена Авакова, повідомляють Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

Крім того, Наталія Барська розповіла, що чекає Україну у наступному році.

2018 рік стане першим роком на шляху до повної стабілізації. Також миролюбний Жовтий земляний собака віщує закінчення військових дій на Донбасі. Можуть з’явиться шанси на возз’єднання Криму з Україною.

Крім того, 2018 - рік повільного, але помітного підйому економіки.

Петро Порошенко

2018 стане для України вдалим роком, але авторитет Петра Порошенка від цього, як мінімум, не стане вищим. У крайньому випадку є ймовірність зворотньої динаміки. Зовнішні атрибути влади формально збереже, але не більше того.

Володимир Гройсман

Початок 2018 року може принести проблеми, але їх вдасться подолати. Друга половина року занепокоєння не викликає. З січня по березень астрологи радять бути напоготові у всьому, що стосується збереження статусу. У меншій мірі, але попередження поширюється також на матеріальне становище.

Юлія Тимошенко

Напередодні 2018 роки відбудеться якась вирішальне подія у кар’єрі. Мета Юлії Тимошенко вже до кінця січня 2018 року буде або повністю досягнута, або остаточно відкинута.

"Швидше відкинута, ніж навпаки", - вважає астролог.

Арсеній Яценюк

2018 рік виявиться нерівним, за рахунок проблем, які повинні були початися з осені 2017 року. З середини 2018 року Яценюку буде здаватися, що його поглинула низка невдач, що насправді не так. Просто життя почне забирати у нього щось непотрібне, від чого він добровільно не згоден відмовитися. Політична кар’єра не постраждає.

Арсен Аваков

Гороскоп на 2018 рік не просто хороший, а зі знаком оклику. Він зможе домогтися цілей, які були поставлені ледь не роки тому. На шляху досягнення мети зможе очолити групу однодумців, людей, яким повністю довіряє.

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...