"Гори в пеклі, кат": Сталіна "привітали" з днем народження (відео)

Лідера православного руху "Божа воля" Дмитра Цоріонова (Ентео) за слова "Гори в пеклі, кат російського народу" побили комуністи і затримала поліція.

Сталіна "привітали" з днем народження. Фото: Аргумент.

Лідер православного руху "Божа воля" Дмитро Цоріонов (Ентео) "привітав" екс-лідера СРСР Йосипа Сталіна з днем народження криками "Гори в пеклі, кат російського народу". Про це свідчить заява Ентео в Twitter, передають Патріоти України.

За відповідні дії лідера "Божої волі" побили місцеві комуністи, а після цього ще й затримали російські силовики.

"Нас з Мілою побили комуністи і заарештувала поліція, за те, що ми коротко викрили сталінізм біля могили ката. Я всього лише жбурнув в нього квіти і спокійно сказав "Гори в пеклі, кат російського народу, вбивця моїх рідних, моїх святих, моїх улюблених поетів ", - заявив Ентео.

При цьому він підкреслив, що давно мріяв це зробити.

"Це особисте. Мого прадіда Тамбулата Цоріонова, батька 9 дітей, директора школи у Владикавказі розстріляли в 1940-му році, за те, що під час громадянської війни він переховував у себе білогвардійського офіцера Одинцова. Кожна гвоздика на могилі ката, це плювок на могили його жертв ", - резюмував лідер "Божої волі".

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...