Готуємось до наступу Росії: Жебрівський прокоментував призначення Куця головою Донецької ВЦА

Після ЧС з футболу руки у Путіна знов будуть розв'язані

Призначення Олександра Куця на посаду голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації пов'язане з можливим настуром Росії після чемпіонату світу з футболу. Про це заявив екс-глава Донецької ОВЦА, аудитор НАБУ Павло Жебрівський в ефірі телеканалу ZIK, зазначають Патріоти України.

"АТО перетворилося в ООС. На сьогоднішній день, можливо, є загроза, що після чемпіонату світу з футболу Росія рухатиметься туди. Президент врахував багато речей, на цьому етапі вирішив, що потрібна така фігура", - підкреслив Жебрівський.

За його словами, Куць знає специфіку Донецької області, місцевих жителів.

Жебрівський уточнив, що президент сам обирав кандидатуру на посаду голови Донецької ОВЦА. "Президент сам вибирав, були деякі кандидатури, але в принципі генерал Куць - людина, яка чітко розуміє специфіку Донеччини і Луганщини", - зазначив Жебрівський.

Високопосадовець уточнив, що нікому зі своїх заступників не казав звільнятися після призначення Куця.

"У Олександра буде можливість вибрати, з ким він готовий далі працювати. З кожним колишнім моїм заступником він особисто знайомий", - підкреслив Жебрівський.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...