Готують "базу" для обміну? ФСБ схопила на кордоні українку

У Федеральній службі безпеки Росії заявляють про затримання громадянки України, яка нібито намагалася ввезти зброю з материка в анексований Крим, повідомляють Патріоти України.

Так, інцидент стався на автомобільному пункті пропуску "Армянськ". "Після перевірки документів на право перетину державного кордону РФ власниця іномарки Ford надала свій транспорт до огляду, в ході якого під водійським сидінням прикордонники виявили пістолет невідомої моделі, магазин і вісім патронів до нього калібром 9 мм", – йдеться у повідомленні.

"Наявність у автомобілі заборонених до провезення через держкордон предметів жінка пояснила тим, що дана зброя належить її батькові, він возив її з собою в цілях самооборони", – заявили в прес-службі управління.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...