Говорили про Україну, або Як Лавров побував із візитом у Макрона

Президент Франції Емманюель Макрон прийняв у себе міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова і начальника генштабу російської армії Валерія Герасимова - піднімалося українське питання.

Після несподіваної зустрічі в Берліні між канцлером ФРН Ангелою Меркель (Angela Merkel) і главою МЗС Німеччини Хайко Масом (Heiko Maas) з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим і начальником генштабу російської армії Валерієм Герасимовим, Лаврова і Герасимова у вівторок, 24 липня, прийняв і президент Франції Емманюель Макрон, повідомляють Патріоти України.

За інформацією канцелярії Макрона, про переговори попросив президент РФ Володимир Путін. У незапланованій зустрічі в Єлисейському палаці брав участь також міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан. У повідомленні канцелярії також йдеться, що у Парижі, як і раніше в Берліні, учасники обговорили повернення біженців до Сирії і конфлікт на сході України. Франція та ФРН разом з Росією та Україною є учасниками нормандського формату переговорів з мирного врегулювання на Донбасі.

Опублікував: Тетяна Ісічук

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...