Грабують Беню: Окупанти розпродають майно Коломойського в Криму

Аксьонов планує виручити за нерухомість бізнесмена ще мінімум $336 мільйонів.

Ігор Коломойський. Фото: i.md

Окупаційна влада Криму від продажу майна, що належало українському олігарху Ігорю Коломойському, в 2016 році виручила майже 1,5 млрд рублів (252,1 млн дол). Як повідомляють «Крим.Реалії», було продано 6 об'єктів, передають Патріоти України.

«За підсумком продажу об'єктів всі кошти передані людям», - написав у Фейсбуці глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов. Представник окупаційної влади повідомив, що «робота в даному напрямку триває, вже складений перелік об'єктів, загальна сума реалізації яких має скласти 2 млрд рублів» (336 млн дол).

Він також зазначив, що «в даний момент застосовуються активні заходи по залученню додаткових штатних одиниць для прискорення цієї роботи».

У Криму в 2017 році планують виставити на торги «націоналізовані» заправки, співвласником яких є бізнесмен Ігор Коломойський, пишуть «Крим.Реалії» з посиланням на так звану міністра майнових і земельних відносин півострова Ганну Анюхину. Після «націоналізації» заправки використовувалися підприємством «Чорноморнафтогаз».

4 вересня підконтрольний Кремлю парламент Криму прийняв рішення про «націоналізацію» 111 об'єктів, розташованих на півострові. За інформацією так званого кримського керівництва, велика частина з них належала Ігорю Коломойському. У списках «націоналізованих» об'єктів опинилися: кілька десятків ринків у різних містах півострова, дитячі санаторно-оздоровчі комплекси в Євпаторії та Ялті, об'єкти незавершеного будівництва – в смт Кацівелі і рекреаційний комплекс пансіонату «Лазурний берег» в Алушті, також більше 30 АЗС в Сімферополі, Бахчисараї, Керчі, Ялті, Феодосії, Євпаторії, Красноперекопську та інших містах.

Здатні виконувати завдання різного типу: ЗСУ отримають новітні ударні дрони з вогнепальною зброєю на борту

вівторок, 7 травень 2024, 6:30

Сполучені Штати Америки передадуть Україні передові ударні дрони з вогнепальною зброєю на борту виробництва Feloni Aero. Компанія вже оголосила про запуск новітньої лінійки безпілотників для зміцнення обороноздатності України. Йдеться про дрони Felon 1...

Не так швидко як данці? Нідерланди озвучили термін, коли почнуть передавати Україні свої F-16

вівторок, 7 травень 2024, 6:15

Нідерланди планують почати передачу винищувачів F-16 Україні з осені. Це станеться слідом за Данією. Про це повідомила глава Міністерства оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен під час брифінгу у Вільнюсі в понеділок, 6 травня, передає Delfi.