Грошей не вистачає: Українські нардепи поскаржилися на життя і розповіли, чому їм потрібні пільги (відео)

За словами народних обранців, BMW за 60 тисяч доларів - не така вже й дорога покупка, щоб відмовлятися від пільг.

Ілюстрація: rbc.ua

Українські нардепи масово користуються грошима з бюджету, оплачуючи таким чином поїздки і житло. За їхніми словами, у них просто не вистачає коштів, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Це перераховує Верховна Рада державному підприємству готель "Київ" за наше розташування там. Так, можна відмовитися і жити на вокзалі в Києві", - пояснив нардеп від "Батьківщини" Максим Бурбак. Він підкреслив, що має житло в Чернівцях, але не в столиці, тому вже два скликання політик живе в готелі.

Народний обранець з Радикальної партії Дмитро Лінько також послався на те, що не має власного житла в Києві, тому поки знімає квартиру.

"У Голосіївському районі Києва", - уточнив він, але не став пояснювати, чому б не орендувати житло дешевше. За всією інформацією щодо власного фінансового стану та засобів нардеп порадив звертатися до його декларації.

"Тому що мені не вистачає коштів", - пояснив користування пільгою нардеп від РПУ Ігор Мосійчук. За його словами, він орендує житло разом з дружиною. Нагадування журналіста про задекларовані депутатом 100 тисячах доларів той сприйняв нервово: "А знаєте, скільки я витратив на лікування?".

Він запевнив, що не лікувався в безкоштовній "Феофанії". "Четверта операція. До побачення", - сказав він і пішов. Нардеп від "Самопомочі" Олексій Скрипник також пояснив, що причиною є його доходи, оскільки він "не має мільйонів на своїх рахунках".

На зауваження про те, що на BMW у нього є, нардеп відповів: "BMW коштувало 60 тисяч доларів. Це не є щось таке неймовірне, що можна собі не купити".

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...