"Грозный Гиркин робко прятал тело чахлое в багажник": Екс-ватажки найманців на Донбасі публічно зчепилися в мережі

Сергій Дубинський стверджує, що Ігор Гіркін добирався до окупованої Горлівки в багажнику авто, обкладений бронежилетами.
Ігор Гіркін. Фото: соцмережі.

Бойовик Сергій Дубинський, відомий як "Похмурий" і колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін влаштували розборки в мережі через ганебне "пересування" Стрєлкова з Краматорська в Горлівку в багажнику автомобіля. Про це повідомив блогер під ніком Necro Mancer в Twitter, передають Патріоти України.

Так, Дубинський стверджує, що Гіркін добирався до Горлівки в багажнику авто, обкладений бронежилетами. Причому, за заявами "Похмурого", "свідків даного ганебного "пересування" достатньо".

На цей випад Гіркін не зміг промовчати, нагадавши, що нібито прибув в Горлівку на БТРі. "Втім, якщо вважати БТР багажником автомобіля ... тоді щось схоже вимальовується. Але ж він сам особисто бачив ... Як я можу сперечатися? Напевно, це мене пам'ять підводить", - відпарирував Стрєлков.

Разом із тим, пізніше Гіркін все-таки визнав, що це був не БТР.

Не зміг промовчати і не вставити свої п'ять копійок в ці розборки бойовик Ігор Безлер (позивний "Біс").

У мережі ж ці розбірки викликали тільки сміх.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...