Грузія українцям стане ще ближче: Готується знакова міжурядова угода

Українська та грузинська сторони мають намір підготувати все необхідне для підписання угоди під час Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

Ілюстрація:Зеркало недели

Україна і Грузія мають намір підписати угоду про поїздки за внутрішніми паспортами нового зразка. Про це повідомив посол України в Грузії Ігор Долгов на зустрічі з журналістами в Києві, зазначають Патріоти України.

"Угода про поїздки громадян погоджена причетними відомствами української сторони. Тепер ми відправили ноти в МЗС Грузії", - сказав Долгов. Він нагадав, що директор Консульського департаменту МЗС Сергій Погорєльцев проводив консультації в Грузії три тижні тому.

За його словами, далі уряд України має прийняти рішення про підписання та уповноважити на її підписання відповідного представника. Українська та грузинська сторони мають намір підготувати все необхідне для підписання під час Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

Слід нагадати, що громадянам України для відвідання Грузії з метою туризму на термін до 360 днів віза не потрібна.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...