Грузинські прикордонники затримали в аеропорту Тбілісі відомого українського режисера

Прикордонники ледь не зірвали Сергію Лозниці запланований у Грузії показ фільму.

Сергій Лозниця. Фото: radiotavisupleba.ge.

Прикордонники Грузії влаштували серію допитів українському режисеру Сергію Лозниці. Його тривалий час протримали у спецкімнаті Мжнародного аеропорту Тбілісі. Про це пише "Грузия онлайн", передають Патріоти України.

Так, прикордонники ледь не зірвали Лозниці запланований у Грузії показ фільму: "Донбас" мають презентувати в рамках 19 кінофестивалю Тбілісі. "У кімнаті аеропорту імені Шота Руставелі Лозниці навіть не сказали, хто були незнайомці, які не давали відомому кінорежисерові право в'їхати в країну. Сергій Лозниця одному з них порадив погуглити його прізвище", – інформують у виданні.

Після цього режисера невдовзі все ж відпустили. Водночас грузинські ЗМІ повідомляють, що дещо раніше ще одного українського режисера прикордонники протримали в спецкімнаті аеропорту три години. Зазначимо, що такі заходи можуть бути зумовлені арештом 6 українців у грузинській столиці. Їх звинуватили в груповому незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї і вибухових речовин.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...