І хай в Кремлі морщаться: Україна мусить повернути контроль над кордоном з РФ, - Олланд

Разом з тим президент Франції наголосив, що від України очікують якнайшвидшого прийняття змін до Конституції.

Франсуа Олланд наполягає на повному виконанні Мінських домовленостей усіма сторонами. Фото: Twitter

Президент Французької Республіки Франсуа Олланд наполягає на повному виконанні усіма сторонами Мінських домовленостей. Про це на своїй сторінці в Twitter написав посол України у Франції Олег Шамшур, інформують Патріоти України.

"З виступу Олланда перед дипкорпусом: Франція наполягає на повному виконанні усіма сторонами Мінських домовленостей", - написав він.

При цьому Олланд заявив, що "від України очікуємо якнайшвидшого прийняття змін до Конституції. Від Росії - тиску для проведення "незаперечних" виборів на сході України".

"Ми повинні рухатися до кінцевої мети - відновлення українсько-російського кордону і зняття європейських санкцій проти Росії ...", - зазначив Олланд.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...