​І Мать Русі - Бандерштат, і мер - «бендеровец»: Віталій Кличко затвердив перейменування Московського проспекту

Намічене Комісією з перейменувань та підтримане Київрадою нарешті схвалив і міський голова столиці України – проспекту Бандери у «Матері городів Руських» таки бути, і саме за рахунок Москви.

Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко підписав рішення Київської міської ради про перейменування Московського проспекту до проспекту Степана Бандери, схвально зазначають Патріоти України. Про це легітимний голова столичної громади повідомив виданню "Українські Новини".

Кличко уточнив, що підписав постанову, яка перейменовує цей проспект, після повернення з відпустки. Ну що ж, з добрим почином, пане міський голово!

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...

"Не в останню чергу...": Путін пояснив призначення Білоусова міністром оборони РФ

четвер, 16 травень 2024, 5:58

Російський правитель Володимир Путін пов'язав призначення Андрія Білоусова міністром оборони РФ зі зростанням витрат на військову сферу. Пряма мова: "Новим міністром оборони призначено Білоусова Андрія Ремовича. Пов'язано це не в останню чергу з тим, щ...