І скрепи в нього не в пошані: Ще один "русофоб" погодився стати послом США в Росії

Команда Трампа буде не такою вже і проросійською.

Екс-губернатор штату Юта Джон Хантсман прийняв пропозицію президента Дональда Трампа стати послом США в Росії. Про це повідомляє NBC News, посилаючись на джерело, близьке до дипломата, передають Патріоти України.

Раніше про те, що Білий дім запропонував посаду посла США в Росії Хантсману, повідомила газета Politico, зазначивши, що питання знаходиться "у стадії підписання документів". Кандидатура Хантсмана вже викликала невдоволення у російській Раді Федерації.

Хантсман у 1992-1993 роках обіймав посаду посла США в Сінгапурі, з 2005 по 2009 роки був губернатором Юти. У 2009-2011 роках був послом США в Китаї. Під час президентської кампанії 2016 року дипломат відзначився критикою на адресу Трампа, але потім підтримав його.

Під час президентської кампанії у 2012 році офіційно підтримував кандидата від республіканців Мітта Ромні й виступав з критикою політики "перезавантаження" відносин між США і РФ.

Віддав життя за Україну: У бою загинув дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики, який зупинився за крок від медалі на Олімпіаді

понеділок, 6 травень 2024, 18:30

У боях із російськими окупантами загинув учасник Олімпійських ігор та дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко. На своє останнє завдання 30-річний захисник вирушив у ніч із 5-го на 6 травня, передають Патріоти України. "З великим...

Посудина водотоннажністю у 32 т і вартістю $3 млн: В ГУР уточнили, як дрон Magura V5 наздогнав та потопив високошвидкісний "Мангуст" ЧФ ВМС РФ (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...