І це "слуга народу": Вілкула запідозрили у незаконному збагаченні та несплаті податків

Перевіркою даних, відображених в е-декларації за 2015 рік, встановлено перевищення статку над загальним числом отриманих особою доходів на суму 72,9 млн гривень, що призвело до несплати до бюджету податків і зборів на суму 19,6 млн грн.

Олександр Вілкул. Фото:YouTube

Фіскальна служба в Дніпропетровській області провела документальну позапланову виїзну перевірку народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула з метою перевірити "достовірність, повноту нарахувань та сплату до бюджету податку на доходи фізичних осіб і військового збору". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила в.о. начальника ДФС Оксана Томчук, передають Патріоти України.

"Перевіркою даних, відображених в електронній декларації за 2015 рік, встановлено перевищення статку над загальним числом отриманих особою доходів на суму 72,9 млн гривень, що призвело до несплати до бюджету податків і зборів на суму 19,6 млн грн", - йдеться в повідомленні.

З огляду на те, що Вілкул - народний депутат, матеріали перевірки направлені до Генеральної прокуратури України "для вирішення питання щодо порушення кримінального провадження за фактами ймовірного незаконного збагачення і ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах".

Томчук також зазначила, що акт про перевірку був "отриманий уповноваженим представником під підпис з подальшим наданням заперечень, які були розглянуті в передбачені законом терміни в присутності того ж представника".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...