І знову ганьба: РосЗМІ видали кадри з комп'ютерної гри як докази "подвигів" військових Путіна в Сирії

У сюжеті показали кадри, які користувачі мережі швидко ідентифікували як скріншоти з гри.

Скріншот

На російському "Першому каналі" використовували кадри з комп'ютерної гри Arma 3 під час трансляції сюжету про загиблого в Сирії російського розвідника, повідомляють Патріоти України.

У випуску програми "Недільний час" 25 лютого розповідали про Олександра Прохоренко, старшого лейтенанта російської армії, який наводив літаки на цілі в Сирії і загинув там. Для ілюстрації діяльності Прохоренко російські журналісти показали кадри, які користувачі мережі швидко ідентифікували як скріншоти з гри.

Не забарились послідувати і коментарі до чергового медіа-провалу. "Навіщо його туди вставили? Може, це приховане послання від співробітників Першого каналу? Типу: "Нас змушують це робити, допоможіть!"? "Я знав, Сирії не існує, це все змова рептилоїдів." "Просто оператор ненавмисно альттабнувся".

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...