І знову Ківа: Людина Авакова, що уникає переатестації, звинуватила Саакашвілі у спробі державного перевороту

Головний антинаркотичний поліцейський країни Ілля Ківа пояснив своє небажання йти на переатестацію війною проти наркомафії і фармакологічного лобі, які, за словами Ківи, фінансують Міхеїла Сакаашвілі.

Ілля Ківа. Фото:newsradio.com.ua

Пост в соцмережах зі скандальним присмаком. Кого одіозний борець з наркотиками Ілля Ківа звинуватив в захопленні України і чому він так не хоче проходити переатестацію? Про це розповідають Подробности, зазначають Патріоти України.

Головний антинаркотичний поліцейський країни Ілля Ківа пояснив своє небажання йти на переатестацію - війною проти наркомафії і фармакологічного лобі, які, за словами Ківи, фінансують Міхеїла Сакаашвілі.

Також Ківа заявляє, що губернатор Одеської області почав компанію по захопленню України. Про все це глава департаменту протидії наркозлочинності Нацполіціі написав на своїй сторінці в Facebook. Там же поліцейський повідомив, що проти нього організували цілу компанію. Його цькують і намагаються дискредитувати. І звинуватив у всьому цьому нардепів Олександру Кужель, Мустафу Найєма і його брата Масі.

Правда, пізніше цю публікацію Ілля Ківа видалив. Але скріншоти зберіг Масі Найєм. За словами Масі, це вже не перший подібний випад Іллі Ківи проти нього і брата.

"Я думаю, що проблема насправді в тому, що він щось приймає, або він п'є, або з ним щось відбувається. Ну, він же пише, він же розуміє, навіщо він це робить? Ківа маніпулює своєю цільовою аудиторією, намагаючись дати якийсь компромат на різних людей.

Раніше він писав, що я отримав УБС і знову видалив цей пост. Писав масу інших речей. Він видаляє, тому що розуміє, напевно. Або, я думаю, з ним консультуються. І ті йому кажуть : "Ну, чувак, що ти робиш?", - припускає Масі Найєм.

Ну а нардеп Мустафа Найєм так відреагував на скандальний пост Іллі Ківи.

"Я б не хотів коментувати висловлювання пана Ківи. Я вважаю, що він як відповідальна людина повинен сам публічно пояснити, що він мав на увазі. І після цього є сенс обговорювати це не зовсім зрозуміле марення, яке він написав", - говорить народний депутат Україна Мустафа Найєм.

Реакції Міхеїла Саакашвілі і Олександри Кужель поки немає. Слід зазначити, що на цьому тижні Ківа вже писав пости в соцмережах, які потім видаляв. Правда, на іншу тему.

Після нападу на ЛГБТ-активістів у Львові під час маршу рівності Ківа процитував фрагменти Старого Завіту із закликами вбивати гомосексуалів. Що ж конкретно мав на увазі Ківа, звинувачуючи Саакашвілі, Кужель і братів Найєм - Подробности у нього намагалися отримати коментар.

Однак, марно. Що-небудь говорити на цю тему він відмовився. Замість вилученого допису незабаром написав новий - про боротьбу з фармокологічною мафією і з документами. Але вже без раніше позначених прізвищ.

Як повідомлялося раніше, Ківа опублікував на своїй сторінці у Facebook відео з участю одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі, що є пародією на популярну пісню російського гурту "Ленінград" під назвою "Експонат".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...