"Я його ненавиджу. Хто вам сказав, що ми його простили": Денакоїдзе про те, чому Путіну не уникнути кари

Деканоїдзе сказала, що не подала б руку Володимиру Путіну.

Деканоїдзе. Фото: ЖЖ

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що ненавидить президента Росії Володимира Путіна. Про це вона сказала в інтерв'ю журналу "Новий час", повідомляють Патріоти України.

Деканоїдзе сказала, що не подала б руку Володимиру Путіну. "Я його ненавиджу", - сказала Деканоїдзе. Вона поділилася спогадами про те, як в Грузії почалася війна з Росією у 2008 році. За її словами, вона якраз перебувала з родиною у США. "І тут отримали дивне повідомлення: Нас бомблять".

Дізнавшись, що Росія ввела війська і почала обстріл Грузії, Деканоїдзе негайно виїхала на батьківщину. Удома вона попросила матір та інших домочадців зробити музику в будинку голосніше і відкрити двері, щоб в той момент показати людям, що вони не виїхали і не відступили перед росіянами.

Деканоїдзе розповіла, що Грузія не пробачила Росію. "А хто вам сказав, що ми простили. Туризм і ділові відносини - це те, що приносить користь економіці маленької країни, але якщо подивитися на молоде покоління Грузії, то ніхто з них уже не вчить російську мову і навіть не дивиться в бік Москви".

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...