"Я хочу встановлення нових правил гри": Саакашвілі рішуче налаштований на боротьбу світового масштабу в Україні

Голова Одещини зазначив, що для нього нинішня політична боротьба - найсерйозніша за все життя.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:ua.korrespondent.net

Голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі твердо вирішив не повертатися в Грузію і реалізувати свої політичні амбіції в українській політиці. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

"Сьогоднішня моя діяльність в Україні вирішальна в моєму житті", - розповів колишній президент Грузії. Крім того, Саакашвілі знову підкреслив, що його політичні амбіції в Україні набагато вищі від посади прем'єр-міністра.

"Я хочу встановлення нових правил гри і приходу до влади в Україні нової політичної еліти", - заявив він.

За словами політика, його метою є створення руху за аналогією з тим, який призвів до Революції троянд в Грузії в 2003 році. При цьому він зазначив, що для нього нинішня політична боротьба - найсерйозніша за все життя.

"Боротьба в Грузії була локальною, а ця боротьба в Україні світового масштабу. Це настільки велика країна, що якщо в ній щось зміниться на краще, то це шанс для позитивних змін в Грузії, у всьому регіоні", - підкреслив голова Одещини.

Також Саакашвілі впевнений, що партія його прихильників "Єдиний національний рух" здобуде перемогу на парламентських виборах в 2016 році. "Грузинський народ сьогодні дуже правильно налаштований", - резюмував екс-президент Грузії.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...