"Я на самом деле живу в обычной квартире, в обычной 25-этажной квартире": Як нардеп на ТБ скаржився на ріст тарифів на комуналку (відео)

Обмовка по Фрейду? - жартують в соцмережах.

Скріншот

Народний депутат від "Народного фронту" Андрій Помазанов зізнався, що йому не вистачає грошей для того, щоб оплатити комуналку в своїй 25-поверховій квартирі. Про це повідомляє 5 канал, передають Патріоти України.

"Я насправді живу в звичайній квартирі, в звичайній 25-поверховій квартирі. 25 поверхів. Ну я на 9 поверсі живу. Звичайна абсолютно, Позняки. Цієї зими я забув заплатити за один місяць і мені прийшло за два місяці за опалення. Мені ледве вистачило зарплати народного депутата. Це просто жах. Я дружині кажу - все, немає грошей. І у мене є лічильники, в тому-то й біда ", - сказав нардеп. Обмовки він так і не помітив.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...