Я найкращий кандидат: Володимир Зеленський розповів, що зробив би для країни на посту президента (відео)

Втім, підримали "кандидата" не всі.

Володимир Зеленський. Фото: ЖЖ

Український гуморист з "Квартала-95" Володимир Зеленський розповів, що він зробив би на посаді президента для країни. Відео монологу артиста з програми "Вечірній Київ" опублікували на YouTube, передають Патріоти України.

У ролику Зеленський повідомив, що знає, як боротися з корупцією, тому що він знає її в обличчя, так як не раз виступав на корпоративах, днях народженнях і весіллях. У коментарях під відео багато підтримали коміка, кажучи, що Зеленський може сміливо балотуватися на наступних президентських виборах.

"Як то кажуть, в кожному жарті є частка жарту. Його реально багато б підтримали!", "Згоден! Він щиро бажає процвітання нашій країні! Його критика спрямована виключно на хвилюючі населення теми! Я впевнений, що Володимир Зеленський впорається з цим завданням на 100 %, тому що совість не дозволить йому, щоб над ним сміялися, так як він, а разом з ним і вся країна сміється над цими мразями біля керма!", "Буду коротким. Як на мене ця людина гідна! Мій голос за!" , "Полюбас Зеленський буде на виборах 2019 як кандидат в президенти", - сказано в коментарі.

Однак не всі поділили завзяття артиста йти в політику. "Він - гуморист, а не політик. Не кажіть дурниць", "Людей нічого не вчить. Знову виберуть емоційно, а не раціонально. Потім при владі весь квартал виявиться, і будуть як клоуни жартувати над людьми. Замість того, щоб відбирати по уму і за досягненнями цей народ буде вибирати за популярністю. і знову буде нити. Ну, поки хтось ниє - хтось заробляє, в цьому щось є", - писали користувачі мережі.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...