"Я натовский генерал": Перші слова нового президента Болгарії шокували Росію

Сподіванням Москви не судилось справдитись.

Скріншот

Первые слова Радева после победы:

«...Я натовский генерал, я первый болгарин, который закончил военно-воздушную академию в США и я буду защищать наше евроатлантическое членство даже более активными средствами, чем сейчас.
...Для России должно быть ясно что мы являемся лояльными членами НАТО и ЕС. ...Мы должны освободиться от этого сателитного синдрома и иметь политику которая работает для наших интересов».

P.S. Ждем сигнала от купленного на корню проамериканским олигархом Плахотнюком агента «А дэжяба» («Халявный»), трудоустроенного «пророссийским» президентом Молдовы. Некоторые шифровки уже пришли, но, кажется, они вымокли в бокале пуркаря.

Джерело: блог Максима Михайленка

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...