"Я не гастролер, у мене великі плани в Україні, але в Грузію однозначно приїду", - Саакашвілі розповів про найближчі плани

Екс-президент Грузії під час передвиборної компанії не їздив на батьківщину, щоб не було насильницьких дій з боку чинної влади.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: 112.ua.

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі в ефірі "Вечірнього прайму" на "112 Україна" розповів про своїх планах на найближче майбутнє в контексті майбутніх парламентських виборів в Грузії, передають Патріоти України.

За його словами, він однозначно з'їздить в Грузію після завтрашніх виборів, але це не буде його поверненням, адже він має намір продовжувати працювати в Україні.

"Звичайно , якщо б я був у Грузії, то вибори було б набагато легше виграти. Але зараз моя партія лідирує, моя дружина одна із самих популярних лідерів в Грузії. Думаю, що завтра є дуже хороші шанси ці вибори виграти. У мене великі плани на Україну, я сюди не просто так приїхав, я ж не якийсь гастролер, тому я не вважаю, що повинен покинути поле битви тут. Але однозначно, що після виборів я приїду в Грузії, я буду допомагати моїй країні, я візьму відпустку за свій рахунок і буду залучатися найближчі дні в якісь процеси", - сказав Саакашвілі.

За його словами, він не поїхав у Грузію в ході передвиборної компанії, тому що чинна влада Грузії "використала це як привід для своїх виборів, для насильницьких дій".

"Нам це зовсім зараз не потрібно", - каже голова ОДА.

Нагадаємо, стосовно Саакашвілі в Грузії відкрито ряд кримінальних справ і міністр внутрішніх справ раніше говорив, що екс-президент буде затриманий, якщо повернеться.

В Грузії завтра в 8:00 розпочнуться парламентські вибори, в яких бере участь партія Саакашвілі "Єдиний національний рух".

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...