"Я не можу звертатися до лесбіянок і пі**расів": Жириновський знову "накинувся" на Собчак (відео)

Політик заявив, що Собчак брала участь у фотосесіях для чоловічих журналів "Playboy" і "Maxim", і це забезпечило їй підтримку виборців.

Фото: ЗМІ

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський обурився тим фактом, що Ксенія Собчак на виборах президента Росії отримала більше голосів, ніж Григорій Явлінський, і назвав її "порнозіркою, яка щороку збирає голоси лесбіянок і пі**расів", повідомляють Патріоти України.

Свою скандальну заяву він пояснив тим, що Собчак знімалася для чоловічих журналів, і озвучив її в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Явлінський отримав у два рази менше, ніж порнозірка Собчак. Це що таке, це яка країна?" - ображено заявив він. У відповідь на це ведучий-пропагандист зазначив, що таке твердження не відповідає дійсності, оскільки Собчак не знімалася у фільмах для дорослих.

Однак лідер ЛДПР заперечив йому, зазначивши, що політик брала участь у фотосесіях для чоловічих журналів "Playboy" і "Maxim". "Друге - чому Москва за неї проголосувала більше, ніж вся країна? Вона висуває гасло "легалізація одностатевої любові". Я не можу звертатися до лесбіянок і пі**расів за голоси мої, не можу. А вона звернулася", - додав Жириновський.



F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...