"Я не приховую": Кобзон несподівано озвучив свої претензії до Путіна

Російський співак нарікає на те, що президент РФ обрав не найкраще оточення.

Кобзон. Фото: ЖЖ

Йосип Кобзон заявив, що незадоволений командою, яка працює з Володимиром Путіним. Про це він сказав в ефірі "Эха Москвы", повідомляють Патріоти України.

"Ви знаєте, я ставлюся з глибокою повагою до нашого президента. Не тому, що я законослухняний громадянин, а просто тому, що мені подобається все, що він робить. Мені щиро подобається. Єдина в мене претензія до нього, я не приховую, це те, що у нього дуже погана команда", - сказав він.

Артист також висловив свої припущення про те, хто міг би стати наступним главою Росії. "Я думаю, що крім вас, про це думає і сам Володимир Володимирович. Але якщо б у нього було бажання порадитися зі мною, я б рекомендував йому - якщо б не в Москві, а в регіонах шукати, там є дуже багато людей, які можуть і повинні бути в господарстві у владі", - зазначив артист.

"Ну, приміром, скажімо, Артамонов – приголомшливий господарник. Морально стійкий, незважаючи на те, що фізично здоровий. Я знаю, Морозов. Є такі люди, яких я можу називати, з яких можна було б скласти команду. Але мені навіть незручно називати по одній простій причині, щоб президент не подумав, що я втручаюся в його, так би мовити, керівну психологію. Тому, звичайно, він сам прийме рішення", - заявив Кобзон.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...