"Я не в кишені у Тимошенко і я не воюю проти Порошенка", - Аваков

Зорян Шкіряк процитував в прямому ефірі на ТБ слова свого начальника та підкреслив, що головна мета їхнього відомства - захист законності.

Арсен Аваков. Фото: Корреспондент.net.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не перебуває під впливом кандидата у президенти Юлії Тимошенко і не має конфлікту з президентом Петром Порошенком. Головна його ціль - захищати закон. Про це в ефірі ток-шоу "Ехо України" заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передають Патріоти України.

"Я не в кишені у Тимошенко і я не воюю проти Порошенка – я стою над ситуацією, і ми будемо захищати закон", - сказав він, повторюючи слова Авакова. Зокрема, Шкіряк наголосив на словах міністра внутрішніх справ щодо важливості чесних виборів і що це в інтересах усіх кандидатів.

"Найголовніше, що повинні на сьогоднішній день пам’ятати кандидати, в тому числі і лідери перегонів, – що вони самі повинні бути зацікавлені в тому, щоб до їхньої діяльності і до їхніх штабів не було жодних питань. Щоб той президент, якого оберуть українці, незалежно від прізвища, був визнаний як українським народом після рішення ЦВК, так і міжнародною спільнотою", - сказав він, посилаючись на міністра внутрішніх справ.

Джерело: Прямий

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...