"Я не здала свій квиток, люди чекають, що ця сила відродиться": Ганна Герман анонсувала гучне повернення Партії регіонів (відео)

Колишня соратниця Януковича наголосила, що вірить в реванш регіоналів в Україні.

Ганна Герман. Фото:скрін відео

Екс-радниця колишнього президента, втікача Віктора Януковича Ганна Герман вважає, що Партія регіонів може "відродитися" в Україні в якості опозиції. Заяву про реванш політсили Герман зробила в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

Герман повідомила, що не виходила з Партії регіонів і впевнена, ця політсила ще покаже себе. Екс-соратниця Януковича також нібито побачила в Україні людей, які чекають повернення Партії регіонів.

"Я не можу кинути своїх однодумців, я вірю, що ця партія відродиться, я вірю, що люди чекають, коли прийде справжня опозиція. Я не здала свій квиток, не вийшла з цієї партії, я пам'ятаю очі тих людей, які нам вірили" , - сказала вона.

Герман додала, що вірить в "реванш" регіоналів в Україні.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...