"Я не жартую": Володимир Зеленський почав готуватися до президентської кампанії, - ЗМІ

Відзначається, що представники шоумена ведуть роботу в регіонах України і збирають передвиборчі команди, але при цьому діють непублічно.

Володимир Зеленський. Фото:comments.ua

Український актор і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський почав підготовку до президентської кампанії. Про це пише видання LIGA.net з посиланням на власні джерела, інформують Патріоти України.

Якщо вірити інсайдерам, то представники Зеленського вже оплатили зимову рекламу на радіо і білбордах з гаслом "Я не жартую". Більш того, в зв'язку зі стартом президентської кампанії нібито була перенесена прем'єра третього сезону серіалу "Слуга народу", в якому Зеленський грає головну роль.

Відзначається, що представники Зеленського вже почали роботу в регіонах України і збирають передвиборчі команди, але при цьому діють непублічно.

Як відомо, вибори президента України заплановані на 31 березня 2019 року. Незважаючи на високі рейтинги, Володимир Зеленський поки не заявляв про намір брати в них участь.

Джерело: LIGA.net

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...