"Я не знаю, що буде завтра. А той, хто знає, - Путін, Трамп чи божевільний", - Кіпіані

Ми живемо в світі, де все змінюється щомиті, а тому довгострокові прогнози можуть не збуватися.

Фото: tvoemisto.tv

"Сам не пишу передбачень і говорю лише те, що сам бачу, чую, фотки ставлю лише власні тощо. І тому неймовірна кількість кассандр і баб ванг, які стверджують щось на кшталт "оцей майдан не такий і у нього нічого не вийде" невимовно бісять", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Вахтанг Кіпіані, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Бо не в протестах справа. Точніше, не тільки в них. Завтра невідомо хто вб'є когось знакового або завтра Путін візьме і відкличе війська зі Сходу України і ми будемо жити в іншій реальності. І всі ці передбачення і оцінки - у смітник. Ніхто не може знати, що станеться за 5 хвилин. Вбивство Георгія Гонгадзе було непрогнозованим як і ті події, які пішли слідом.

Отруєння Ющенка не було прогнозованим. Побиття студентів у 2013-му не було прогнозованим. Захоплення Криму "человечками" окупантами - теж. Я не знаю, що буде завтра. А той, хто знає - Путін, Трамп чи божевільний".

Стихія "допомогла" самоліквідуватись: У Чорне море з Криму віднесло човен із російськими строковиками

неділя, 5 травень 2024, 9:54

В окупованому Криму віднесло в море човен із строковиками з республік Північного Кавказу, розповів гауляйтер республіки Північна Осетія - Аланія Сергій Меняйло. Нині їхні пошуки продовжуються. За словами Меняйло, він отримав відеозвернення від однієї з...

"Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити": Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передають Патріоти України. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Ма...