''Я пройшов стільки перевірок!": У мережу злили розмову Нагорного про вербування ФСБ

Служба безпеки України оприлюднила відео, на якому підозрюваний у державній зраді бізнесмен Тимофій Нагорний розповідає про свої зв'язки із РФ, повідомляють Патріоти України.

За словами колишнього чоловіка олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої, його затримали на Марші миру в Москві, посадили у в’язницю, де і завербували співробітники ФСБ.

"По суті вони перевірили, що я щось можу", — заявив Нагорний на запису, який опублікований на офіційному YouTube-каналі СБУ. Він уточнив, мовляв, пройшов стільки перевірок, що навіть уявити складно.

"Я з ними спілкуюся із 2013 року, але востаннє був там 2 місяці тому. Я тобі паспорт покажу, у мене за останній рік, по-моєму, 4 поїздки або 5", — додав бізнесмен.

Також він підкреслив, що на Луб'янці йому сформулювали пропозицію створити політичну силу в Україні й пообіцяли "всебічну підтримку".

В одній із розмов бізнесмен також пропонує за €1,2 млн, у ролі посередника, допомогти громадянину РФ закрити низку кримінальних справ через генерального прокурора РФ Юрія Чайку і сина екс-генпрокурора України Артема Пшонку.

На питання про те, чи немає у Нагорного прямого виходу на Чайку, той відповідає, що "прямішого виходу немає". "Він (Артем Пшонка. — Ред.) до нього (до Чайки. — Ред.) звертається, як до тата", — сказав Нагорний.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...