"Я протистояла Росії, і буду це робити як президент. Там, де потрібно співпрацювати з Росією, я буду це робити" - Клінтон

Важливо відзначити особливу агресивність дій Росії в Сирії, сказала кандидат в президенти США. Пізніше вона додала, що необхідно розслідувати військові злочини, скоєні в Сирії режимом Асада і РФ.

Хілларі Клінтон. Фото:zik.uaВ Університеті Вашингтона в Сент-Луїсі, штат Міссурі, у ніч на понеділок, 10 жовтня, пройшли другі дебати кандидатів у президенти США Хілларі Клінтон і Дональда Трампа. Бесіда була відкритою для публіки і інтернет-аудиторії. Про це пише DW, передають Патріоти України.

Політики відповідали на запитання ведучих, присутніх в студії глядачів і користувачів інтернету. На кожну відповідь Клінтон і Трамп отримали по дві хвилини.

Клінтон називає ситуацію в Сирії "жахливою". "Російські повітряні сили хочуть навмисно знищити Алеппо, щоб знищити залишки опозиції, яка воює з Асадом. Вони не хочуть воювати там з ІДІЛ", - стверджує Клінтон. "Я протистояла Росії, і буду це робити як президент. Там, де потрібно співпрацювати з Росією, я буду це робити. Я робила це, коли була держсекретарем ", - говорить політик.

Важливо відзначити особливу агресивність дій Росії в Сирії, сказала Клінтон. Пізніше вона додала, що необхідно розслідувати військові злочини, скоєні в Сирії режимом Асада і Росією.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...