"Я тебе породив, я тебе і вб'ю" по-донбаськи: Стрєлков-Гіркін поскаржився на репресії з боку Захарченка і Плотницького

Батько "Новоросії" Ігор Стрєлков-Гіркін вважає, що став для ватажків "республік" ворогом ще більшим, ніж київська хунта.

Ігор Стрєлков-Гіркін. Фото: Joinfo.ua.

Батько-засновник "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін скаржиться на репресії з боку Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького, а також на спроби нейтралізувати його з боку правої руки Путіна Владислава Суркова. Про те, як терористи, що засіли в Донбасі, воюють зі своїми соратниками, Стрєлков написав в "ВК", повідомляють Патріоти України.

"Уже майже два тижні, як не можемо "проштовхнути" чергову фуру з гуманітарною допомогою на Донбас. Застрягла в Ростові. Постійні дрібні причіпки російських митних органів + відмова трьох поспіль організацій-партнерів "з того боку". Фуру вже тричі ретельно оглядали в пошуках контрабанди - "за наводкою". В результаті багатогодинної праці митні чиновники відважно знайшли "порушення" в вигляді невідповідності при складанні каталогу ліків, що перевозяться. Довелося вилучати з вантажу аж 20 грамів лікарського препарату (що не містить заборонених наркотичних речовин) і 4 200-грамових флаконів з настойкою глоду з приватної посилки (нагадаю - це з повної фури!) ", - пише Стрєлков.

Він зазначає, що за час обшуків на митниці з "ЛДНР" надійшов наказ не співпрацювати з ОД "Новоросія", так як представники руху займаються контрабандою. Більш того, після введення нових правил дрібні "благодійники" вважають за краще не зв'язуватися з "народними республіками" - надто багато клопоту при складанні документів і проходженні перевірки на митниці.

"Розумію, що для панів Плотницького і Захарченко я -"ворог" ще гірше київської влади. При всьому тому, що не збираюся з ними боротися за владу навіть теоретично і ніякої пропаганди на території "республік" не вів і не веду", - пише він.

Стрєлков зауважує, що потрапив в список недругів, так як продовжує допомагати людям окупованого Донбасу, не приховуючи свого негативного ставлення до ватажків "республік".

"Не приховую свого ставлення і до їх "найяснішого сюзерену" - подонка Суркова-Дудаєва", - особливо підкреслив Гіркін.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...