Я тут Бог: Кім Чен Ин заборонив весілля і похорони

У КНДР вперше за 36 років пройде з'їзд правлячої Трудової партії.

Кім Чен Ин заборонив весілля і похорони. Фото: iphones.ru.

Влада КНДР напередодні з'їзду правлячої партії заборонила проведення урочистих заходів, зокрема, весіль, а також похоронів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У країні також посилені заходи безпеки, зокрема, обмежений в'їзд у столицю Пхеньян, крім того оголошений "пильний" режим спостереження за кордоном з Китаєм.

Повідомляється, що подібні заходи спрямовані на те, щоб посіяти атмосферу страху напередодні з'їзду Трудової партії, який пройде в п'ятницю, 6 травня. З'їзд пройде вперше за останні три десятки років, як повідомляє видання, він повинен посилити владу чинного лідера КНДР Кім Чен Ина.

Нагадаємо, у КНДР вперше за 36 років пройде з'їзд Трудової партії.

Попередній, VI з'їзд партії відбувся в 1980 році, на ньому була прийнята "семирічка" на період з 1978 по 1984 рік, з тих пір заходи не проводилися.

Крім Трудової партії в соціалістичній країні діють Соціал-демократична партія і Партія молодих друзів небесного шляху Чхондоге-Чхонудан, обидві контролюються ТПК.

У грудні минулого року повідомлялося, що з'їзд можуть відкласти до жовтня.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...