"Я з вашим Президентом частіше спілкуюся, ніж зі своєю дружиною", - Байден

Віце-президент США подякував українському президенту за гарний прийом та партнерство США і України.

Петро Порошенко і Джозеф байден багато спілкувалися по телефону.  Ілюстрація:uapress.info

Віце-президент США Байден у ході спільної з Президентом Петром Порошенком прес-конференції повідомив, що вони провели більше тисячі годин за телефонними розмовами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Я тільки чотири рази був у вашій країні за останні 2 роки, але ми, напевно, більше тисячі годин провели за телефонними розмовами з Президентом (Петром Порошенком). І я, напевно, частіше спілкуюся з вашим Президентом, ніж зі своєю дружиною. Вони, напевно, обидва шкодують про це ", - сказав віце-президент США Джозеф Байден.

Він подякував Порошенку за гарний прийом та партнерство США і України. Також Байден зазначив, що 2016 має стати вирішальним для долі України.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...