"Я знаю, наскільки важкою може бути ця робота": Обама офіційно підтримав Хілларі Клінтон на виборах в США

Як цікаво влаштована політична арена: від вибору президента в окремо взятій країні залежить військово-політична ситуація в багатьох регіонах планети.

Барак Обама підтримав Хілларі Клінтон. Фото: etoday.ruЧинний президент США Барак Обама має намір приєднатися до кампанії кандидата на пост глави Сполучених Штатів Америки Хілларі Клінтон вже наступного тижня у Вісконсині, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я знаю, наскільки важкою може бути ця робота. Саме тому я знаю, наскільки хороша у неї буде Хілларі", - говорить американський президент, зазначаючи, що в Штатах не так багато особистостей, які здатні зайняти таку високу посаду.

Барак Обама також має намір брати участь у президентській кампанії Клінтон. Сама Хілларі Клінтон заявила про те, що підтримка президента є великою радістю і честю для неї, адже в 2008 році Хілларі була суперником Обами на праймеріз. Найцікавіше на це відреагував Дональд Трамп, заявивши у своєму "Твіттері", що Обама хоче ще "на один термін стати президентом, однак цього не хоче ніхто".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...