Ядерний шантаж не пройде: Якщо Путін тільки рипнеться - США за 40 хвилин зітруть Росію з лиця Землі - Саакашвілі

Ядерний шантаж Путіна не має під собою підгрунтя, а плани Росії застосувати ядерну зброю дуже мізерні.

Міхеїл Саакашвілі на ток-шоу "Шустер- Live". Фото: скріншот

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі вважає, що світ не повинен піддаватися на ядерний шантаж президента РФ Путіна, оскільки шанси на те, що він застосує ядерну зброю, мізерно малі. Свої аргументи Саакашвілі навів у програмі "Шустер-LIVE", передають Патріоти України.

"Що стосується ядерного шантажу: треба розуміти, що ядерні потенціали Сполучених Штатів Америки та Росії сьогодні абсолютно непорівнянні. Американці можуть протягом 40 хвилин знищити весь ядерний потенціал Росії.

І другий момент: в доктрині Сполучених Штатів чітко прописано, що незалежно від того, хто використовує ядерну зброю, Сполучені Штати повинні відповідати, тому що це загроза миру і безпеці в усьому світі.

Це не так, що хтось думає, що ось ми висадимо невеликий тактичний снаряд десь під Маріуполем, і ніхто нічого не буде робити. Удар у відповідь прописаний в доктрині Сполучених Штатів.

Звичайно, Путін може шантажувати, але якщо він застосує ядерну зброю, у них протягом 40 хвилин не залишиться жодної ядерної боєголовки, ні країни, та й самого Путіна, швидше за все, теж вже не буде в живих", - сказав Саакашвілі.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...