"Як кістки собакам... яке приниження": На Київщині депутати брутально попіарились на дітях, - активістка

Як депутати піаряться на дітях...

Про це повідомила користувач Олена Жежера в співтоваристві "Громада Бучі" в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що приміщення школи прийшли народні депутати Ірпінської міської ради від партії "Нові обличчя" Ігор Оверко і Петро Король. Вони зібрали дітей в актовому залі і почали кидати в натовп подарунки у вигляді коробок з кіндер-сюрпризами. А діти змушені були їх ловити, передають Патріоти України.

Олена Жежера зазначила, що на коробках були написані імена депутатів. "І це не просто подарунки, на них великими літерами написано ім'я благодійника, щоб батьки були у курсі, раптом що", - написала користувач.

У мережі обурилися таким вчинком депутатів і порівняли таке вручення подарунків з киданням кісток для собаки. Крім того, коментатори зазначили, що політична агітація в школах заборонена і депутати порушують закон.

"Як кістки собакам...яке приниження", "Яка ганьба! Подарунки кидають як собакам. Далі будуть годувати з лопати. Ось так виховують рабів, головне завжди в деталях. Питання, подадуть батьки в суд за приниження дітей?" - написали в коментарях.

Одна з користувачів написала, що це було зроблено у вигляді гри, але автор поста їй відповіла, що заради гри могли б і покидати м'ячик.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...