Як Коломойський шантажує Зеленського, штовхаючи у президентські перегони, - ЗМІ

​Дніпровський олігарх, котрий на всяк випадок переховується закордоном, начебто застосував свій старий трюк, добре відомий як і його знамениті запрошення недругів «на кофе»

Телегрупа "1+1 медіа" наразі винна за виробництво розважального контенту "95 кварталу" $4 000 000. Таку інформацію оприлюднив журнал "Новое время", зазначають Патріоти України. Студія начебто вже цілий рік виробляє "Вечірній квартал" за свій рахунок.

Про борги за виробництво інших шоу видання нічого не пише. Коломойський начебто пообіцяв віддати борг лише в тому разі, якщо актор стане кандидатом в президенти в реальному житті.

Сам Володимир Зеленський відмовився коментувати ситуацію, також виданню не вдалося отримати коментар і у Ігоря Коломойського.

На телеканалі "1+1" у коментарі НВ не спростували наявність заборгованості: "Наші відносини регулюються комерційними угодами. У сторін немає претензій один до одного", – коментує Марина Мельничук, керівник групи просування розважальних проектів телеканалу "1+1".

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...