Як конкурента? Порошенко підписав указ про звільнення Саакашвілі, - ЗМІ

Таку інформацію розповсюдив сайт, що належить Одеському міському голові Геннадію Труханову.

Президент України Петро Порошенко нібито підписав указ щодо звільнення екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА). Про це в понеділок, 14 березня, повідомило видання Одесит, що належить Одеському міському голові Геннадію Труханову, з посиланням на свої джерела в Адміністрації президента, зазначають Патріоти України.

"Указ про звільнення підписаний президентом з "відкритою датою". На думку джерела видання, проблема полягає навіть не в звільненні Саакашвілі, а в особі його наступника, з яким у Порошенка ще не визначилися", - наголошується в повідомленні.

Варто звернути увагу, що відносини між Трухановим і Саакашвілі знаходяться не в кращому стані через те, що екс-президент Грузії на останніх виборах мера Одеси виставив кандидатуру Олександра Боровика і підтримував її.

У той же час в Кабміні виданню Страна.ua пояснили, що чутки про те, що указ про відставку Саакашвілі підготовлений, ходять вже більше тижня. Разом з тим це не означає, що губернатор може залишити свій пост в найближчі дні.

"Аналогічний документ щодо попередника Саакашвілі Ігоря Палиці лежав без дати півроку", - розповіло джерело в Одеській облраді.

У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...

Якщо ми втратимо ці висоти...: У Часовому Яру вирішується доля Донецької області, - Дикий

неділя, 12 травень 2024, 11:30

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий розповів, що за Часів Яр тривають важкі бої, росіяни не мають просування у місті. Про це він розповів в етері "Еспресо". "Я думаю, що в росіян не має мети захопити Часів Яр під конкретну дату. Вті...